Ferietid etter en hektisk måned

Nå har vi endelig kommet oss ned til det blide Sørlandet, etter en veldig hektisk måned hjemme! Vell, ikke helt hjemme i vårt hus, men ett vennepar som er på ferie. Det beste med dette er at de vet ingen ting, kun at jeg skulle innom å helsparkle en vegg som går i trappen fra første til andre etasje.

Før jeg kunne begynne med det så måtte det ryddes litt, eller mye! Med 4 små i hus så skjønner jeg det ikke er lett å ha så mye kontroll når man samtidig prøver å pusse opp litt! For rett før jul hjalp jeg dem med å flytte kjøkken ut i stua slik at det kunne lages ett ekstra soverom rett innenfor gangen. Dette rommet var heller ikke ferdig før dem dro. Det elektriske i huset er til å grine av, så da kom snekkerpappan inn i bildet å så på dette. En kurs til hele 2 egt, det kan det jo ikke være når det er bad der også! Så skjøteledningen de har hatt opp til vaskemaskin er nå kassert😂

I fare for at dem finner ut av denne bloggen før de har kommet hjem så er det alt jeg kan avsløre, men hele huset er shinet, vasket og «nytt»

Så, denne turen til Kristiansand, den har vært etterlengtet! For snekkerdøtrene også! Etter nesten ikke noe søvn i natt kjørte vi i 10 tiden, kom oss frem i 16 tiden å fant en badeplass! Brygge, stupebrett og trampoline på vannet! Fornøyde jenter og mor😍 I morgen blir det Dyreparken og kapteinsabeltann show på kvelden 😘 Vi gleder oss 😍

Snekkerdatter 1&2 fornøyde med å komme frem🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.